Grønne containere - efterår 2023

Grønne containere

Nu er det tid til grønne containere på Teglbakken. De er tilgængelige fra torsdag d. 19. oktober til mandag d. 30. oktober.

Det er igen muligt at få hentet haveaffald fra egen grund. Krankørsel sker fredag d. 27. oktober efter tilmelding og betaling af 200 kr. Se informationer vedr. tilmelding i nedenstående link.

Der er ligeledes mulighed for at lægge haveaffald på den tomme grund ved Ny Moesgaardvej 37 indtil dagen for krankørsel fredag d. 27. oktober. Affaldet vil blive afhentet i forbindelse med krankørsel.

Krankørsel

Der er igen mulighed for at tilmelde sig krankørsel, hvor haveaffaldet hentes v.h.a. kran fra egen grund. Prisen er 200 kr. Der vil kunne kranes over hække m.m. og det vil således være muligt at henlægge sit affald i haven og ikke nødvendigvis placere det i indkørslen. Max. 8 meter fra vejen. 

Tilmelding sker ved at skrive nedenstående oplysninger til grf-teglbakken@hotmail.com

Ved tilmelding indbetales der 200 kr. til grundejerforeningens konto:

Man bedes også notere sin adresse ved indbetaling.

Information til nye medlemmer

Grundejerforeningen, at vi 2 gange om året får opsat 3 containere, på Teglbakkens stamvej, til haveaffald, som alle medlemmer kan benytte sig af. Samme dag som krankørsel bliver toppen også taget af de 3 containere for at skabe mere plads. 

Desuden kan den tomme grund på Ny Moesgaard vej 37 benyttes til at lægge have affald på indtil dagen for krankørsel (27/10).